Työhyvinvointisäätiön toimintaa vuonna 2021. Lue lisää tästä.

Covid-19 pandemia näyttäisi rajoittavan toimintamahdollisuuksia kesään saakka. Vuoden jälkimmäiselle puoliskolle on alustavasti varattu kaksi merkittävämpää tapahtumaa. Särkänniemen huvipuisto on Posti-konsernin yhtiöiden työntekijöiden ja heidän perheidensä käytettävissä sunnuntaiaamupäivän 22. elokuuta. Perinteinen liikuntaviikonloppu Antin Askel järjestetään Laukaan Peurungassa 25. – 26. syyskuuta.

Hyvinvointivalmennuksia, jotka kokeneemmat käyttäjät tuntevat kuntoremontteina, järjestetään vuoden loppupuoliskolla. Teemoina ovat mm. tuki- ja liikuntaelimet sekä hyvinvointi, varttuneempien työntekijöiden jaksaminen, painonhallinta, muutostilanteet ja aivan uutena useampivuotiseksi suunniteltu osatyökykyisille suunnattu hyvinvointivalmennuspaketti.

Näistä kaikista tiedotamme pandemiatilanteen parantuessa kotisivuillamme www.tyohyvinvointisaatio.fi.

Totuttuun tapaan säätiö tukee alueellisesti ideoituja liikunta- ja kulttuuritilaisuuksia sekä eläkeläistoimintaa. Näidenkin osalta painopiste on syytä asettaa kesän jälkeiseen aikaan. Tukiasioista lisätietoa saa asiamies Esa Vilkunalta esa.vilkuna(at)tyohyvinvointisaatio.fi.

Säätiö on rahoittaa viestintä- ja logistiikka-alan työhyvinvointia edistävää tutkimustoimintaa. Käynnissä olevista hankkeista merkittävimmät kohdistuvat ulkoisen tukirangan, eksoskeletonin käyttöön alan raskaissa työtehtävissä. Vuonna 2021 käynnistetään uusia tutkimushankkeita.