Huvipuistopäivä Tykkimäellä 8.6.2024

Vuokrasimme Tykkimäen huvipuiston Posti-konsernin työntekijöiden ja heidän perheenjäsentensä yksityiskäyttöön lauantaina 8.6.2024 klo 10.00-15.00.

Osallistujat saavat rannekkeet huvipuiston sisääntulossa. Rannekkeella pääsee hurvittelemaan huvipuistossa ja Aquaparkissa puistoja välillä vaihdellen koko päivän klo 19.00 asti, vaikka huvipuisto avataan muille asiakkaille klo 15.00 alkaen. Aquapark on avoinna kaikille asiakkaille klo 11.00 alkaen.

Posti-konsernin henkilökortilla sisään pääsee yksi perhe. Perheeseen katsotaan kuuluvan lasten lisäksi myös esimerkiksi isovanhemmat, lastenlapset ja kummilapset. Perheen osallistumisoikeus tarkistetaan ilmoitetun Posti-konsernin henkilönumeron perusteella. Alihankkijan kautta työskentelevät eivät ole oikeutettuja osallistumaan säätiön toimintaan.

Ilmoittaudu tapahtumaan 26.5. mennessä tästä. Paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Säätiö tarjoaa osallistujille rannekkeet huvipuistoon ja Aquaparkiin. Muut kulut, kuten ruokailut ja kuljetukset ovat omakustanteisia.

Tutustu Tykkimäen huvipuistoon (saapumisohjeet jne.) osoitteessa https://www.tykkimaki.fi/info/.