Sinä ja työkaverit Helsinki City Runilla tai Vuokattihiihdossa? Katsomaan alueellasi järjestettävää urheilutapahtumaa työkavereiden kanssa? Järjestä tapahtuma säätiön tukemana!

Järjestettävän tapahtuman periaatteet:

  1. Tapahtuman järjestäjänä toimii Posti-konsernin henkilökuntaan kuuluva henkilö.
  2. Tapahtuma on avoin kaikille Posti-konsernin työntekijöille. Tuettavassa tapahtumassa täytyy olla vähintään 10 osallistujaa.
  3. Tukea voi saada urheilutapahtuman osallistumismaksuun (esim. kestävyysurheilutapahtuma), pääsylippuun urheilutapahtumaan tai Posti-konsernin mestaruuskilpailujen järjestämiseen. Tukea ei myönnetä kuljetuksiin, ruokailuihin tai majoituksiin.
  4. Tapahtuman järjestäjä suunnittelee tapahtuman, neuvottelee ryhmävarauksen ehdot (hinta, varaus- ja peruutusehdot) ja hakee tukea säätiöltä.
  5. Tapahtuman ajankohtaan tulee olla hakuhetkellä vähintään kuukausi.
  6. Tuen edellytyksenä on, että järjestettävän tapahtuman kulut voidaan maksaa tapahtuman tuottavalle yritykselle laskulla.
  7. Säätiö päättää vuotuisen budjetin puitteissa, voidaanko tapahtumaa tukea.
  8. Ilmoittautuminen tapahtuu säätiön verkkosivujen kautta. Järjestäjä varaa alustavasti sovitun määrän lippuja, joiden määrä vahvistetaan tapahtuman tuottajalle sovitun mukaisesti ilmoittautumisen päätyttyä.
  9. Säätiö ilmoittaa osallistujat tapahtuman järjestäjälle, joka huolehtii tapahtuman toteuttamisen (lippujen hakeminen ja jakaminen osallistujille henkilökorttia vastaan).
  10. Tapahtuman järjestäjä raportoi säätiöille tapahtumaan osallistuneet henkilöt.

Hakemuslomakkeelle tästä.

Tulevat liikuntatapahtumat

Finlandia-hiihto 25.-26.2.2023

Osallistu Finlandia-hiihtoon Posti-konsernin työhyvinvointisäätiön tukemana!

Ilmoittaudu mukaan 5.2.2023 mennessä tästä. Tapahtuma järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä.

Lisätietoa tapahtumasta https://www.finlandiahiihto.fi/