Sinä ja työkaverit Helsinki City Runilla tai Finlandiahiihdossa? Salibandyä tai ryhmäliikuntaa työporukalle? Postin mestaruuskisat? Järjestä työporukallesi säätiön tukemana liikuntaa!

Voit hakea tukea liikuntatapahtumien, liikuntavuorojen ja ryhmäliikunnan järjestämiseen Posti-konsernin työhyvinvointisäätiöltä. Rahoituksen edellytyksenä on, että tapahtuman tai vuoron koordinoijana toimii Posti-konsernin henkilökuntaan kuuluva henkilö, ja että halutessaan kaikki postilaiset voivat osallistua toimintaan.

Hae tukea liikuntavuorolle tästä.

Hae tukea liikuntatapahtumaa tai valmennusryhmää varten tästä.

Liikuntavuorojen järjestämisen periaatteet:

1.Liikuntavuoron järjestäjänä ja koordinoijana toimii Posti-konsernin henkilökuntaan kuuluva henkilö.

2.Tuettavaa toimintaa ovat joukkuepelivuorot ja ryhmäliikunta. Esimerkkinä salibandy tai aerobic jne. (ryhmän minimikoko 10 hlö).

3.Tuettaville liikuntavuoroille voivat osallistua vain Posti-konsernin työntekijät.

4.Järjestäjä selvittää ja sopii käytännön asiat vuoroon liittyen (hinta, ajankohta, varaus- ja peruutusehdot) ja hakee tukea säätiöltä.

5.Tuen edellytyksenä on, että järjestettävän liikuntavuoron kulut voidaan maksaa tapahtuman tuottavalle yritykselle laskulla.

6.Säätiö päättää vuotuisen budjetin puitteissa, voidaanko tapahtumaa tukea. Tukea myönnetään yhdeksi kaudeksi kerrallaan.

7.Vuorot ovat nähtävillä säätiön nettisivuilla ja niihin voivat osallistua kaikki Posti-konsernin työntekijät. Järjestäjän yhteystiedot mainitaan järjestettävän vuoron yhteydessä.

8.Vuoroihin liittyvästä viestinnästä osallistujille vastaa järjestäjä.

9.Järjestäjällä on velvollisuus raportoida säätiölle kävijöistä ja perua vakiovuoro, mikäli kävijöitä ei riitä.

Urheilutapahtuman järjestämisen periaatteet

1.Tapahtuman järjestäjänä toimii Posti-konsernin henkilökuntaan kuuluva henkilö.

2.Tapahtuma on avoin kaikille Posti-konsernin työntekijöille. Tuettavassa tapahtumassa täytyy olla vähintään 10 osallistujaa.

3.Tukea voi saada urheilutapahtuman osallistumismaksuun. Tukea ei myönnetä kuljetuksiin, ruokailuihin tai majoituksiin.

4.Tapahtuman järjestäjä suunnittelee tapahtuman, neuvottelee ryhmävarauksen ehdot (hinta, varaus- ja peruutusehdot) ja hakee tukea säätiöltä.

5.Tuen edellytyksenä on, että järjestettävän tapahtuman kulut voidaan maksaa tapahtuman tuottavalle yritykselle laskulla.

6.Säätiö päättää vuotuisen budjetin puitteissa, voidaanko tapahtumaa tukea.

7.Ilmoittautuminen tapahtuu säätiön verkkosivujen kautta.

8.Säätiö toimittaa osallistumisoikeuden joko suoraa osallistujille tai tapahtuman järjestäjälle joka jakaa osallistumisoikeudet osallistujille.